Skupinska vadba v naravi

Vsako poletje v ljubljanskem Tivoliju migamo v naravi. Takšna vadba je odlična alternativa vadbam po dvoranah, ki so v poletnih mesecih zadušljive in omejujoče. Če je vadba v skupini tvoj priljubljeni način dnevne rekreacije, ampak te poleti preveč vleče na zrak, je tole zate.

Skupine so majhne in prijateljske. Do konca poletja smo vedno kot velika družina, ki se med seboj spodbuja in motivira. Takšna oblika med drugim tudi meni omogoča, da poznam težave in želje vsakega udeleženca in lahko, kolikor skupinska organizacija to omogoča, prilagajam vaje posameznikov. Z nami so vadili že otroci, starejši, študentje, nosečnice, športniki in nešportniki, dame in gospodje, bolj zmrznjeni in bolj vročekrvni, prostora je za vsakega. Vadba bo vsakič drugačna, vedno pa usmerjena v splošno pripravljenost in kvaliteto gibanja.

Poletje 2020 je zaradi situacije nekoliko drugačno, tudi kar se tiče elikosti skupin, terminov in cene. Znotraj predvidenih ukrepov bomo vadbe vseeno izvajali! Ob prijavi ti sporočim, na kaj bomo morali biti pozorni. 

  • _DSC4624
  • opica_marusa_044 2
  • _DSC5002
  • _DSC4740
  • opica_marusa_029 2 2
  • _DSC4554

Cena vadbe v naravi in termini

Za enotno ceno lahko vadbo obiskuješ neomejeno, mesto si lahko zagtoviš z enkratnim plačilom tudi za celo poletje. Termine določimo na začetku sezone in so odvisni od števila in želja zainteresiranih. Ker želim ohranjati kvaliteto vadbe, bom skupino razdelila na manjše, če bo prijavljenih preveč. Zagotovo pa lahko računaš, da bodo na teden najmanj trije možni termini.

Skupino otvorimo takoj, ko to dopušča vreme in vztrajamo nekam v jesen. Če želiš, da te obveščam o načrtih za letošnjo sezono, mi pusti podatke v spodnjem obrazcu.

Ne veš, kako začeti? Brezplačna brošura ti bo pomagala izbrati obliko treninga, ki najbolje ustreza tvojim željam in življenjskemu slogu!

DSC4135

O meni

Zagovarjam prepričanje, da pri gibanju ne gre za mesečne, niti letne projekte s končnim ciljem. Gre za počasno vplivanje na način življenja in s tem na počutje in zdravje. Ne verjamem v formule za hitre rezultate, ampak v spoznavanje svojega telesa in prijateljstvo z njim. Prepričana sem, da bo izboljšana samopodoba in zadovoljstvo ob pogledu v ogledalo temu brez večjih težav sledilo. Ker so tudi mene žal ustavile že mnoge poškodbe se zavedam pomembnosti strokovnega in individualiziranega treninga, ki upošteva omejitve in posebnosti posameznika.

Brezplačno znanje 

Želim si, da bi tudi ti znal ločiti seme od plevela v poplavi informacij na internetu. Zato se trudim poskrbeti, da si vedno na tekočem z zanimivimi novimi temami, predelanimi na lahkoten, razumljiv in prijazno berljiv način. Brez zavajanja, prodajanja in #bullshita.