Treningi in vadbe 

Vodenje treningov in vadb je osrednji del mojega delovanja. Treningi so lahko usmerjeni k različnim ciljem in prilagojeni tvojim potrebam. Osnovna oblika je osebni trening, kjer treniraš z mano “ena na ena”. Če ti takšen način ne ustreza, pa preveri še ostale možnosti.

Osebni treningi

Strokovno vodeni in programirani treningi, prilagojeni tebi 

Trening v paru

Trening v dvoje z ločenimi individualiziranimi programi, pod nadzorom trenerja

Trening v zaprti skupini

Voden individualiziran trening za največ tri udeležence s podobnimi cilji

Skupinska vadba v naravi

Poletna skupinska rekreacija v zavetju senc tivolskega parka

Pomoč pri samostojnem projektu 

Sestava programa, smernic prehrane in uvodni učni treningi 

Več pomoči

Če ne veš, kaj je najprimerneje zate, preberi brezplačno zloženko ali mi piši. 

Moje poslanstvo

Tvoje telo raste skozi gibanje.

Današnji življenjski slog je nenaklonjen premikajočemu se človeku zato nas večina svoje dni preždi v  položajih, ki so daleč od optimalnih. Vedno bolj postaja torej pomembno, da je tista ura, ki jo nameniš treningu, kar najbolje izkoriščena. Ne samo, da želiš doseči čim več v smeri konkretnega cilja, hkrati telo tudi učiš pozabljenega gibanja in mu omogočaš, da skoz leta ohranja vitalnost. Če imaš pri tem ustrezno strokovno pomoč, cilje dosežeš hitreje, varneje in z manj stresa.  

Ne glede na obliko sodelovanja vedno težim k temu, da je trening prilagojen posamezniku. Na ta način hitreje in bolj varno doseževa tvoje cilje. Treningi vedno sledijo nekemu v naprej zastavljenemu načrtu, ki ga določiva skupaj, jaz pa ga nato pretvorim v konkreten program. Nad vsem cenim iskreno komunikacijo s strankami, na podlagi katere način dela variira in s razvija.

Tudi skupinske vadbe, ki jih izvajam v poletnih mesecih, so usmerjene v posameznikov napredek in njegove lastne želje in težave. Kolikor le dopušča skupinska narava vadbe, se poskušam posvetiti posamezniku in ga spoznati.

Kaj lahko pričakuješ?

Če se me odločiš kontaktirati, bova za začetek skupaj ugotovila kaj potrebuješ. 

Po uvodni korespondenci se z novo stranko zmeraj dobim na uvodnem razgovoru, da se spoznava in pogovoriva. Raziščeva zadržke in težave, oceniva dosedanjo aktivnost in morebitne poškodbe, določiva kratkoročne in dolgoročne cilje ter začrtava pot do njih. Če se ujameva, se natančneje dogovoriva še o tehničnih vprašanjih terminov, lokacij in plačil. V večini primerov bova prvi pravi trening posvetila/i ugotavljanju šibkih točk in adutov, ki jih bom nato upoštevala pri sestavi programa. In že lahko začneva tvojo pot k spremembi!

  • DSC4576
  • opica_marusa_023 (2)
  • opica_marusa_016 2 2
  • DSC4802
  • DSC4607

 

Že veš, kaj te zanima? 

Izpolni obrazec, da se dogovoriva za brezplačni posvet in skupaj ugotoviva, kaj potrebuješ. 

DSC4135

O meni

Zagovarjam prepričanje, da pri gibanju ne gre za mesečne, niti letne projekte s končnim ciljem. Gre za počasno vplivanje na način življenja in s tem na počutje in zdravje. Ne verjamem v formule za hitre rezultate, ampak v spoznavanje svojega telesa in prijateljstvo z njim. Prepričana sem, da bo izboljšana samopodoba in zadovoljstvo ob pogledu v ogledalo temu brez večjih težav sledilo. Ker so tudi mene žal ustavile že mnoge poškodbe se zavedam pomembnosti strokovnega in individualiziranega treninga, ki upošteva omejitve in posebnosti posameznika.

Brezplačno znanje 

Želim si, da bi tudi ti znal ločiti seme od plevela v poplavi informacij na internetu. Zato se trudim poskrbeti, da si vedno na tekočem z zanimivimi novimi temami, predelanimi na lahkoten, razumljiv in prijazno berljiv način. Brez zavajanja, prodajanja in #bullshita.