Preprosto, človeško, za vedno

Ponujam celostni pristop do skrbi za svoje telo, ki temelji na razumevanju in sproščenosti. Skupaj najdeva tebi primerno rešitev, ki jo lahko z mano ali samostojno vzdržuješ za vedno. Pri meni dobiš vsa potrebna orodja in na preprost način podane informacije, ki jih potrebuješ za spremembo. 

Osebni treningi

Strokovno vodeni in programirani treningi, prilagojeni tebi 

Trening v paru

Trening v dvoje z ločenimi individualiziranimi programi, pod nadzorom trenerja

Trening v zaprti skupini

Voden individualiziran trening za največ tri udeležence s podobnimi cilji

Skupinska vadba v naravi

Poletna skupinska rekreacija v zavetju senc tivolskega parka

Pomoč pri samostojnem projektu 

Sestava programa, smernic prehrane in uvodni učni treningi 

Več pomoči

Če ne veš, kaj je najprimerneje zate, preberi brezplačno zloženko ali mi piši. 

Ne veš, kako začeti? Brezplačna brošura ti bo pomagala izbrati obliko treninga, ki najbolje ustreza tvojim željam in življenjskemu slogu!

 

Že veš, kaj te zanima? 

Izpolni obrazec, da se dogovoriva za brezplačni posvet in skupaj ugotoviva, kaj potrebuješ. 

DSC4135

O meni

Zagovarjam prepričanje, da pri gibanju ne gre za mesečne, niti letne projekte s končnim ciljem. Gre za počasno vplivanje na način življenja in s tem na počutje in zdravje. Ne verjamem v formule za hitre rezultate, ampak v spoznavanje svojega telesa in prijateljstvo z njim. Prepričana sem, da bo izboljšana samopodoba in zadovoljstvo ob pogledu v ogledalo temu brez večjih težav sledilo. Ker so tudi mene žal ustavile že mnoge poškodbe se zavedam pomembnosti strokovnega in individualiziranega treninga, ki upošteva omejitve in posebnosti posameznika.

Brezplačno znanje 

Želim si, da bi tudi ti znal ločiti seme od plevela v poplavi informacij na internetu. Zato se trudim poskrbeti, da si vedno na tekočem z zanimivimi novimi temami, predelanimi na lahkoten, razumljiv in prijazno berljiv način. Brez zavajanja, prodajanja in #bullshita.