Brezplačni posvet 

Zavedam se, da je odločitev o osebnem trenerju resna. Najbrž se še ne poznava, morda je to celo tvoj prvi poskus, da se lotiš strukturirane oblike gibanja.

Že to, da o tem razmišljaš je vredno pohvale in spodbude.

Zato ti ponujam popolnoma brezplačen in neobvezujoč posvet. Zaupaš mi lahko svoje strahove in želje, jaz pa ti bom iskreno odgovorila in ti predstavila svoj pogled. Če se ujameva in ugotoviš, da je to tvoja priložnost za spremembo, lahko sodelovanje nadaljujeva, lahko pa se prijateljsko posloviva, bogatejša za novo poznanstvo.

Posvet se lahko odvija v udobnem okolju kavarne, parka, lahko pa se slišiva tudi preko videoklica.

V spodnji obrazec vnesi svoje podatke in približne želje, jaz pa te bom kontaktirala takoj, ko bom utegnila in predlagala termin.

DSC4135

O meni

Zagovarjam prepričanje, da pri gibanju ne gre za mesečne, niti letne projekte s končnim ciljem. Gre za počasno vplivanje na način življenja in s tem na počutje in zdravje. Ne verjamem v formule za hitre rezultate, ampak v spoznavanje svojega telesa in prijateljstvo z njim. Prepričana sem, da bo izboljšana samopodoba in zadovoljstvo ob pogledu v ogledalo temu brez večjih težav sledilo. Ker so tudi mene žal ustavile že mnoge poškodbe se zavedam pomembnosti strokovnega in individualiziranega treninga, ki upošteva omejitve in posebnosti posameznika.

Opis storitev

Moje delo temelji na individualnem pristopu in posamezniku prilagojenih rešitvah. Uspešno sodelovanje je tisto, iz katerega stranka dobi več, kot je pričakovala in se nauči svoje novo pridobljene navade vzdrževati za zmeraj. 

Osebni treningi

Treningi v paru ali zaprti skupini

Skupinske vadbe

Pomoč pri urejanju prehrane

Ne veš, kako začeti? Brezplačna brošura ti bo pomagala izbrati obliko treninga, ki najbolje ustreza tvojim željam in življenjskemu slogu!

Brezplačno znanje 

Želim si, da bi tudi ti znal ločiti seme od plevela v poplavi informacij na internetu. Zato se trudim poskrbeti, da si vedno na tekočem z zanimivimi novimi temami, predelanimi na lahkoten, razumljiv in prijazno berljiv način. Brez zavajanja, prodajanja in #bullshita.