O MENI

…športu naproti.

Kot otrok in še v najstniških letih nisem imela občutka, da sem športnica. Ukvarjala sem se z glasbo in delala na tem, da sem se lahko vpisala na študij prava. Ko danes gledam nazaj, sem bila pravzaprav redko pri miru. Razen nekaj uporniških najstniških let sem bila vedno na nek način v pogonu. Rekreativno sem trenirala atletiko, kickboks, predvsem pa več let tekmovalno jadrala in kot del reprezentance predstavljala Slovenijo tudi na evropskih in svetovnih prvenstvih. Moja največja obsesija in motivacija je narava, zlasti gore. Od nekdaj rada smučam, nekaj let sem smučanje tudi učila, zadnja leta sem se v želji po čim tesnejšem stiku z neokrnjeno naravo preusmerila v turno smuko in hribolazenje. V lepi okolici vidim oddih in užitek, po drugi strani pa je lahko odlična distrakcija od fizičnega napora, na primer pri hoji navkreber.

…fitnesu naproti.

Ko sem se, tekom študija, kot inštruktorica vodenih vadb prvič preizkusila v vlogi trenerja, sem hitro spoznala, da se brez težav trajno vidim na takšnem delovnem mestu. Dve uri na teden sta prerasli v vsakodnevno vodenje in nenehno poglabljanje znanja. Kmalu sem ugotovila, da skupinske vadbe niso vedno dovolj pri doseganju ciljev, ki sem jih želela zase in svoje stranke, zato sem se odločila uradno izobraziti še za fitnes inštruktorico. Naj ime ne zavede, fitnes danes še zdaleč ne pomeni samo dviganja uteži in stremenja k izklesanemu telesu. Zame pomeni vsako obliko gibanja, s katerim težimo k zdravemu in fit telesu, naj bo to tek, vaje za moč, ali pa kotalkanje. Poleg vodenja skupin step aerobike sem s časom nabrala veliko izkušenj s področja vodenja funkcionalnih skupinskih treningov (bootcamp) in visoko intenzivnih intervalnih treningov (HIIT), delala pa sem tudi s skupinami mamic z dojenčki in dobro razumem delovanje ženskega telesa pred in po porodu. V zadnjih letih se vedno bolj posvečam posameznikom in poudarjam pomembnost osebnega pristopa. V takšnih oblikah vidim največ možnosti za napredek, hkrati pa mi omogoča, da stranke spoznam kot posameznike in jim tako lahko nudim res celostno storitev.

​…tebi naproti.​

Zagovarjam prepričanje, da pri gibanju ne gre za mesečne, niti letne projekte s končnim ciljem. Gre za počasno vplivanje na način življenja in s tem na počutje in zdravje. Ne verjamem v formule za hitre rezultate, ampak v spoznavanje svojega telesa in prijateljstvo z njim. Prepričana sem, da bo izboljšana samopodoba in zadovoljstvo ob pogledu v ogledalo temu brez večjih težav sledilo. Ker so tudi mene žal ustavile že mnoge poškodbe se zavedam pomembnosti strokovnega in individualiziranega treninga, ki upošteva omejitve in posebnosti posameznika.

Izobrazba in licence

– inštruktor fitnesa (2. stopnja Fitnes zveze Slovenija)

– trener rekreacije in funkcionalne vadbe (2. stopnja OKS)

– licenca za opravljanje klasične masaže (Higeja – šola za maserje in terapevte)

– licenca za vodenje visoko intenzivne vadbe Metabolic Effect

– vaditelj skupinskih vadb (1. stopnja Fitnes zveze Slovenija)

– učitelj smučanja (1.stopnja pri Zvezi učiteljev smučanja Slovenija)

– magister prava na Pravni fakulteti v Ljubljani

DSC4378

 

Že veš, kaj te zanima? 

Izpolni obrazec, da se dogovoriva za brezplačni posvet in skupaj ugotoviva, kaj potrebuješ. 

Ne veš, kako začeti? Brezplačna brošura ti bo pomagala izbrati obliko treninga, ki najbolje ustreza tvojim željam in življenjskemu slogu!

Brezplačno znanje 

Želim si, da bi tudi ti znal ločiti seme od plevela v poplavi informacij na internetu. Zato se trudim poskrbeti, da si vedno na tekočem z zanimivimi novimi temami, predelanimi na lahkoten, razumljiv in prijazno berljiv način. Brez zavajanja, prodajanja in #bullshita.