Politika zasebnosti

Kdo smo

Sem Maruša Kraševac, osebna trenerka. Naslov spletne strani je: http://domavsvojemtelesu.si

Katere osebne podatke zbiramo in v kakšen namen

Komentarji

Ko obiskovalci komentirajo članke na naši spletni strani, zbiramo podatke, ki jih zahteva obrazec za komentiranje. Za komentarje uporabljamo vtičnik FB Comments podjetja WP Dev Arts, ki se poveže s socialnim omrežjem Facebook, da na naši spletni strani prikaže komentarje.

Več o politiki zasebnosti družbene mreže Facebook si lahko preberete na: https://www.facebook.com/policy.php

Kontaktna forma

Kadar nam s pomočjo kontaktne forme zastavite vprašanje, vas bomo za namen lažje komunikacije prosili za vaše podatke, kot so ime in priimek ter e-poštni naslov. Zbiramo tudi podatke, ki jih po lastni presoji vpišete v kontaktni obrazec. Te podatke uporabljamo v namen komunikacije z vami in jih ne posredujemo tretjim osebam.

Piškotki

Z uporabo poškotkov lahko uporabnikom spletnega mesta zagotovimo prijaznejšo izkušnjo, ki brez nastavitev piškotkov ne bi bila mogoča.

S piškotki lahko informacije in ponudbe na spletnem mestu prilagodimo uporabniku. Piškotki nam omogočajo, da prepoznamo uporabnike naših spletnih strani. Namen prepoznavanja je, da vam olajšamo uporabo naših splethih mest. Uporabnikom spletne strani, ki uporablja piškotke, npr. ni potrebno vnašati podatkov o dostopu vsakič, ko spletišče obiščejo, saj se podatki v obliki piškotka shranijo na trdi disk.

Kadar koli lahko preprečite nastavitev piškotkov prek naše spletne strani z ustrezno nastavitvijo uporabljenega internetnega brskalnika in tako lahko trajno zavrnete piškotke. Poleg tega se lahko že nastavljeni piškotki kadar koli izbrišejo prek internetnega brskalnika ali drugih programov. To je mogoče storiti v vseh priljubljenih internetnih brskalnikih. Če deaktivirate nastavitev piškotkov v uporabljenem internetnem brskalniku, ne bodo vse funkcije našega spletnega mesta v celoti uporabne.

Analitika

Za sledenje trendom in prilagajanje ponudb posameznikom uporabljamo spletno analitiko podjetja Google. S pomočjo Google Analytics zbiramo splošne podatke o uporabnikih, njihovih zanimanjih in načinu uporabe spletne strani. Podatki so anonimni in se jih ne moremo povezati z nobenimi drugimi osebnimi podatki, zbranimi s strani podjetja Google. Zbiranje podatkov lahko preprečite z zavrnitvijo piškotkov. Več o politiki zasebnosti podjetja Google si lahko preberete na: https://policies.google.com/privacy?hl=sl

S kom delimo osebne podatke

Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam, razen v primeru, kadar je to skladno z namenom, s katerim se osebni podatki obdelujejo po pravu EU in slovenskih predpisih.

Koliko časa hranimo podatke

Če na spletni strani pustite komentar, se ta in njegovi meta podatki shranijo za nedoločen čas. S tem lahko prepoznamo in odobrimo vse nadaljnje komentarje avtomatsko.

Kakšne so vaše pravice

Če komentirate na naši spletni strani, imate pravico zaprositi za prenos vaših osebnih podatkov in vseh ostalih podatkov, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zaprosite za izbris teh podatkov. To ne vključuje podatkov, ki smo jih dolžni hraniti v administrativne, pravne ali varnostne namene.

Kontaktne informacije

Maruša Kraševac
Naslov: Stantetova 21, 1000 Ljubljana,
E-mail: marusa.krasevac@gmail.com,
Tel: 041 558 222

Končne določbe

Z uporabo spletne strani soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate s pogoji, navedenimi zgoraj.
Za vse, kar ta pravila ne določajo, je določeno z veljavno zakonodajo.
Politika zasebnosti prične veljati 25.5.2018.