PONUDBA

Osebni trening

Osebni trening se izvaja na način “ena na ena” in je verjetno najbolj učinkovit način dela s trenerjem. Za eno uro bo moja pozornost usmerjena zgolj vate, kar omogoča hitro doseganje ciljev. Proces se začne z oceno trenutnega stanja, da odkrijeva morebitne omejitve ali elemente, ki jim bo potrebno nameniti več pozornosti. Na podlagi ugotovitev in tvojih želja nato sestavim program vadbe za prvi cikel, določiva pa tudi okvirno dolgoročno vizijo. Nudim tudi svetovanje pri urejanju prehrane in podporo na področju prilagajanja na drugačen življenjski slog tudi izven samih treningov.
Želim ti pomagati z vsemi dosegljivimi sredstvi, da zgradiš zaupanje in ponos na svoje telo.

marusa_krasevac_osebni_trening_2
Trening v manjši skupini

Zaradi bogatih izkušenj dela s skupinami se zavedam učinka, ki ga ima trening partner na motivacijo in posledično učinkovitost treninga. Tudi če se odločiš za ta način, bo program prilagojen vsakemu udeležencu glede na njegove želje in potrebe. Morda tako ne boste vsi izvajali enakih vaj, kar pa ne pomeni, da si ne boste v oporo v napornih trenutkih.

marusa_krasevac_trening_v_naravi
Trening na dogovorjeni lokaciji
  • Trening v naravi – sama najbolje razumem tesnobo, ki jo sproža lepo vreme kadar smo v zaprtih prostorih. Če želiš, pojdiva torej ven, vadba zato ne bo nič manj učinkovita. Tudi zunaj lahko treniramo v skupini!
  • Trening v poslovnih prostorih – več raziskav je že pokazalo, da gibanje ne vpliva pozitivno zgolj na razpoloženje zaposlenih, ampak tudi na delovno storilnost in manj koriščenja bolniških odsotnosti. Če torej vodite podjetje v Ljubljani, ki želi svojim zaposlenim ponuditi aktivno preživljanje odmora ali vadbo po ali pred delovnikom, je to ponudba za vas.
trening_na_posebni_lokaciji