Prehrana

Ne glede na to, ali je tvoj cilj izguba maščobe, pridobivanje mišične mase ali boljši izkoristek svojega telesa, prehrana bo v vsakem od teh projektov odločilnega pomena. To ne pomeni nujno, da bova postavila na glavo vse, kar do zdaj počneš. Ponujam pa ti vse osnovne informacije o zdravi prehrani in o trikih, ki ti bodo pomagali dosegati svoje cilje.

Enkratni posvet

Sproščen pogovor o osnovnih pravilih in sestava načrta za spremembe

Pomoč pri samostojnem projektu

Sestava programa, smernic prehrane in uvodni učni treningi 

Skupinske delavnice

Skupinsko predavanje in pogovor na temo osnovnih pravil in zablod v prehrani

Moja mentaliteta

Nikoli še nisem nikomur predpisala diete.

Ne zagovarjam paleo, keto, atkins, vegan in drugih ekstremnih prehranskih pristopov, po drugi strani pa jih tudi ne zavračam. Menim, da je bistvenega pomena zdrav odnos do hrane in iskanje dolgoročnih rešitev. Zato se tudi vedno trudim, da ponudim nasvete o prehrani, ki so podprti z znanostjo, hkrati pa realistični in prilagojeni osebi pred mano. Vedno se najde rešitev, ki ti ne bo vzela vsega veselja do življenja in bo še vedno prijazna do tvojega telesa.

Kaj lahko pričakuješ?

Ko postaneš moja stranka, ti v vsakem primeru nudim polno podporo pri vseh aspektih spremembe življenjskega sloga, naj gre za potrebne informacije ali samo za spodbudo. Če ugotoviva, da je področje prehrane glavna ovira, ki stoji na poti do tvojih ciljev, ti bom poskušala pomagati k čim manj stresnemu prehodu na ustreznejši prehranski režim. V kolikor ugotoviva, da potrebuješ drugačno strokovno podporo (v primeru zdravstvenih težav, alergij in drugih resnejših ovir), te bom primerno usmerila k zaupanja vrednim strokovnjakom.

Tudi, če sicer ne sodelujeva, pa se lahko dogovoriva za posvet o spremembah, ki jih želiš uvesti v svoje življenje. V tem primeru se dobiva na udobni lokaciji (lahko tudi pred ekrani računalnikov, čeprav imam raje pristen stik) in se brez zadržkov in sramu pogovoriva o vsem, kar te muči: kaj si želiš doseči, kako moraš za to trenirati in kako spremeniti svojo prehrano. To seveda še ni rešitev, je pa dober prvi korak, da svoje novo najdene motivacije ne zapraviš na zgrešenih pristopih, strogih dietah in nevarnih vajah.

 

Že veš, kaj te zanima? 

Izpolni obrazec, da se dogovoriva za brezplačni posvet in skupaj ugotoviva, kaj potrebuješ. 

DSC4135

O meni

Zagovarjam prepričanje, da pri gibanju ne gre za mesečne, niti letne projekte s končnim ciljem. Gre za počasno vplivanje na način življenja in s tem na počutje in zdravje. Ne verjamem v formule za hitre rezultate, ampak v spoznavanje svojega telesa in prijateljstvo z njim. Prepričana sem, da bo izboljšana samopodoba in zadovoljstvo ob pogledu v ogledalo temu brez večjih težav sledilo. Ker so tudi mene žal ustavile že mnoge poškodbe se zavedam pomembnosti strokovnega in individualiziranega treninga, ki upošteva omejitve in posebnosti posameznika.

Brezplačno znanje 

Želim si, da bi tudi ti znal ločiti seme od plevela v poplavi informacij na internetu. Zato se trudim poskrbeti, da si vedno na tekočem z zanimivimi novimi temami, predelanimi na lahkoten, razumljiv in prijazno berljiv način. Brez zavajanja, prodajanja in #bullshita.