Sodelovanje na daljavo

Če ne želiš sprotnega nadzora in korekcij, ampak se želiš na pot podati sam/a, potrebuješ pa osnovne usmeritve, pomoč pri kovanju kvalitetnega programa in občasen nasvet, ti lahko pomagava.

Loti se samostojnega projekta, pri katerem ti pomagava z znanjem in orodji, da sam dosežeš spremembe. Pomagava ti lahko z oceno tvojega gibanja, napotki za ogrevanje in trening in konkretnim mesečnim programom treningov. Po drugi strani pa moraš za doseganje uspeha upoštevati tudi drugo stran enačbe, prehrano. Pogovorimo se lahko o tvojih navadah in o spremembah, ki bi jih bilo dobro uvesti. Opremljenega z informacijami te nato pustiva, da nekaj tednov slediš začrtanemu programu, dokler ne vidiš, da je čas za nadgradnjo ali spremembo. Takrat se spet dobimo in preuredimo stvari tako, da nadaljuješ z napredkom. V mesnem času sva ti na voljo za nasvete, komentarje posnetkov treningov in reševanje težav. 

Uvodne treninge lahko, v skladu s trenutnimi trendi, izvedemo tudi preko video klepeta ali na drug način. Sploh, če si že reden obiskovalec/ka fitnesov in smatraš, da tehnika ni tvoj glavni problem, ampak potrebuješ bolj pomoč z vidika programiranja in spodbude, bo to dober način. 

Na prvem mestu je še vedno varnost in kvaliteta gibanja, zato bodo tvoji treningi sledili podobnim progresijam učenja gibov, kot na osebnih treningih, le da je na tebi, da strogo ocenjuješ izvedbo. Takšna oblika zahteva nekaj več iniciative, ki pa jo verjetno imaš, če bereš to rubriko.

Screenshot_2023-05-10-14-54-59-849_com.trainerize.evolucija
Screenshot_2023-05-10-14-54-45-478_com.trainerize.evolucija

Kako točno to deluje in kaj lahko pričakujem?

Na uvodnem razgovoru se bomo pogovorili, kakšne so tvoje predstave, kolikokrat na teden nameravaš trenirati, preverili bomo tvoje trenutne prehranjevalne navade in siceršnjo aktivnost. Na podlagi tega bva sestavila okviren program treningov, ki ga bomo skupaj predelala v živo ali preko spletnega klepeta.

Po potrebi, če si začetnik, bova preverila kvaliteto tvojega gibanja na osebnem treningu v živo ali preko posnetkov. Na ta način bova diagnosticirala tvoje omejitve in izbrala vaje, ki jih lahko varno in kvalitetno izvajaš. Hkrati bova za tvoje šibke točke določila korekcijske vaje, zaradi katerih boš v naslednjem programu morda lahko izvajal/a naprednejše variacije.

Do končega pripravljenega programa lahko dostopaš preko aplikacije, ki vključuje posnetke vsake vaje in možnost vpisovanja realizacije treningov in dodatnih komentarjev, ki jih midva takoj vidiva. Na ta način pravzaprav nisi nikoli sam/a, pa še sproti lahko uvajamo spremembe, če je to potrebno. 

Pomagala ti bova tudi urediti prehrano, v kolikor je to potrebno. V začetku prejmeš osnovne smernice za tvojo situacijo, ki ti jih dodatno kadarkoli obrazloživa. Sproti lahko spremljamo težave, ki se pojavijo in jih odpravimo. 

Po nekaj tednih ocenimo napredek in zastavimo nov načrt. Seveda sva ti v vmesnem času vedno na razpolago za vprašanja, ki se ti porodijo glede treninga in prehrane.

Cena paketa

V ceno je vključeno vse, kar po mojem mnenju potrebuješ za en mesec samostojnega dela: uvodni pogovor, sestavo programa in njegove sprotne modifikacije, prehranske smernice, pa še popust na osebni trening, ki bi ga ob začetku (vsakega) programa morebiti potreboval/a. 

Ne veš, kako začeti? Brezplačna brošura ti bo pomagala izbrati obliko treninga, ki najbolje ustreza tvojim željam in življenjskemu slogu!

DSC4135

O meni

Zagovarjam prepričanje, da pri gibanju ne gre za mesečne, niti letne projekte s končnim ciljem. Gre za počasno vplivanje na način življenja in s tem na počutje in zdravje. Ne verjamem v formule za hitre rezultate, ampak v spoznavanje svojega telesa in prijateljstvo z njim. Prepričana sem, da bo izboljšana samopodoba in zadovoljstvo ob pogledu v ogledalo temu brez večjih težav sledilo. Ker so tudi mene žal ustavile že mnoge poškodbe se zavedam pomembnosti strokovnega in individualiziranega treninga, ki upošteva omejitve in posebnosti posameznika.

Brezplačno znanje 

Želim si, da bi tudi ti znal ločiti seme od plevela v poplavi informacij na internetu. Zato se trudim poskrbeti, da si vedno na tekočem z zanimivimi novimi temami, predelanimi na lahkoten, razumljiv in prijazno berljiv način. Brez zavajanja, prodajanja in #bullshita.