Podpora pri samostojnem projektu

 

Če ne želiš sprotnega nadzora in korekcij, ampak se želiš na pot podati sam/a, potrebuješ pa osnovne usmeritve, pomoč pri kovanju kvalitetnega načrta in občasen nasvet, ti lahko pomagam.

Lotiva se samostojnega projekta, kjer ti ponudim znanje in orodje, da se sam lotiš spremembe. Pomagam ti lahko z oceno tvojega gibanja, napotki za ogrevanje in trening in konkretnim programom treningov. Po drugi strani pa moraš za doseganje uspeha upoštevati tudi drugo stran enačbe, prehrano. Pogovoriva se lahko o tvojih navadah in o spremembah, ki bi jih moral uvesti. Opremljenega z informacijami te nato pustim, da nekaj tednov slediš začrtanemu programu, dokler ne vidiš, da je čas za nadgradnjo ali spremembo. Takrat se spet dobiva in preurediva stvari tako, da nadaljuješ z napredkom.

Na prvem mestu je še vedno varnost in kvaliteta gibanja, zato bodo tvoji treningi sledili podobnim progresijam učenja gibov, kot na osebnih treningih, le da je na tebi, da strogo ocenjuješ izvedbo. Takšna oblika zahteva nekaj več iniciative, ki pa jo verjetno imaš, če bereš to rubriko.

  • URB_8832
  • DSC4015
  • carrots-cucumber-delicious-1640777
  • _DSC4036
  • DSC3732

Kako točno to deluje in kaj lahko pričakujem?

Na uvodnem razgovoru se bova pogovorila, kakšne so tvoje predstave, kolikokrat na teden nameravaš trenirati, preverila bova tvoje trenutne prehranjevalne navade in siceršnjo aktivnost. Na podlagi tega bom sestavila okviren načrt dela, ki ga bova skupaj predelala v živo, na treningih. Preverila bom kvaliteto tvojega gibanja, diagnosticirala omejitve in izbrala vaje, ki jih lahko varno in kvalitetno izvajaš. Hkrati bova za tvoje šibke točke določila korekcijske vaje, zaradi katerih boš v naslednjem programu morda lahko izvajal/a naprednejše variacije.

Če nama v dveh treningih ne bi uspelo predelati vsega, kar potrebuješ za samostojno delo, ti po znižani ceni priporočim dodaten trening. Ko sva prepričana, da znaš dovolj za začetek, ti pošljem dokončan program. Opremila ga bom s slikami in komentarji, ki te bodo spomnili na to, kar sva ugotovila v živo in ti pomagali ohranjati dobro formo. Pripravila bom tudi nasvete za prehrano, ki bodo bazirali na izračunu dnevnih potreb tvojega telesa in po želji primere dnevnih jedilnikov.

Po nekaj tednih (odvisno od nivoja) se spet vidiva, oceniva napredek in zastaviva nov načrt. Seveda sem ti v vmesnem času na razpolago za vprašanja, ki se ti porodijo glede treninga in prehrane.

Cena paketa

V ceno je vključeno vse, kar po mojem mnenju potrebuješ za samostojno delo: uvodno oceno stanja, sestavo programa in prehranskih smernic in dva osebna treninga, pa še popust na dodatni trening, če po dveh še nisi suveren/a.

Ne veš, kako začeti? Brezplačna brošura ti bo pomagala izbrati obliko treninga, ki najbolje ustreza tvojim željam in življenjskemu slogu!

DSC4135

O meni

Zagovarjam prepričanje, da pri gibanju ne gre za mesečne, niti letne projekte s končnim ciljem. Gre za počasno vplivanje na način življenja in s tem na počutje in zdravje. Ne verjamem v formule za hitre rezultate, ampak v spoznavanje svojega telesa in prijateljstvo z njim. Prepričana sem, da bo izboljšana samopodoba in zadovoljstvo ob pogledu v ogledalo temu brez večjih težav sledilo. Ker so tudi mene žal ustavile že mnoge poškodbe se zavedam pomembnosti strokovnega in individualiziranega treninga, ki upošteva omejitve in posebnosti posameznika.

Brezplačno znanje 

Želim si, da bi tudi ti znal ločiti seme od plevela v poplavi informacij na internetu. Zato se trudim poskrbeti, da si vedno na tekočem z zanimivimi novimi temami, predelanimi na lahkoten, razumljiv in prijazno berljiv način. Brez zavajanja, prodajanja in #bullshita.